Adress:

Zetterblads Trafik AB
Nyadal 214,
872 94 SANDÖVERKEN

Telefon:

0613 - 500 91

BUSSRESOR IDROTTSLAG FÖRENINGAR - ZETTERBLADS TRAFIK KRAMFORS HÄRNÖSAND

teaterTeaterresor

I det växande utbudet av teater- revy och musikevenemang försöker vi på Zetterblads Trafik anordna passande resor till Stockholm för att erbjuda våra kunder en teaterupplevelse utöver det vanliga.

Vi kan bistå med allt från endast bussresan till hjälp med boende, mat, dryck eller andra tips och önskemål som ni i gruppen kan tänkas ha.

Kontakta oss för aktuella föreställningar och program.

RESEFÖRFRÅGAN

travTravresor

Vi anordnar resor till travbanor i Stockholm och Oslo. Så kontakta oss om du eller ditt företag vill komma iväg en dag på en avkopplande stund på någon av våra travresor.

På Zetterblads Trafik lägger vi största vikt vid kvalitet och säkerhet när det kommer till våra bussar och resor. Vi vill såklart att du ska ha en så bra och bekväm bussresa som möjligt. Våra kunder ställer höga krav och vi vill att ni bara ska kunna luta sig tillbaka och njuta av resan utan att behöva bekymra er. Vi hjälper även till med önskemål om mat, boende m.m.

Völkommen ombord!

RESEFÖRFRÅGAN

konferensKonferensresa

Anlita Zetterblads Trafik för konferensresan, våra bussar tar dig och ditt företag bekvämt dit ni vill! På bussen får ni möjlighet att påbörja konferensen ev mad hjälp av vår tekniska utrustning. Våra bussar erbjuder gott om benutrymme och fällbara säten. Ni har också tillgång till wifi, usb-ingång, film- och musikanläggning, mikrofon, pentry, kaffebryggare och kylfack, och toalett.

Mat & Dryck

Önskas mat eller annat så kontakta oss innan så hjälper vi till med detta.

RESEFÖRFRÅGAN

idrott

Idrottslag och Föreningar

Att resa med oss ska alltid kännas tryggt och säkert. Vi tar din förening eller idrottslag till önskad destination på ett säkert och miljövänligt sätt.

Våra rutinerade chaufförer ser till så att bussresan förblir trivsam och att allt flyter på som det ska. Våra bussar är moderna och håller en god standard och givetvis utrustade med säkerhetsbälten.

Vi fäster även stor vikt vid resenärernas komfort. Med våra fullt utrustade turistbussar är ni garanterade en bekväm färd på väg mot ert mål.

RESEFÖRFRÅGAN

Skräddarsy din bussresa

Vi ordnar även boende, mat och övrigt för våra resenärer om så önskas.
Ta kontakt med oss för mer information.

Telefon: 0613-500 91 Eller epost: info@zetterblads.se