Adress:

Zetterblads Trafik AB
Nyadal 214,
872 94 SANDÖVERKEN

Telefon:

0613 - 500 91

SHOPPINGRESOR BUSSRESOR - ZETTERBLADS TRAFIK KRAMFORS HÄRNÖSAND

shoppingShoppingresa

Häng med på våra shoppingresor runt om i landet! Vi anordnar shoppingresor, bl.a till Gekås och Ullared.

Följ med oss till Sveriges populäraste varuhus! Gekås Ullared är mer än ett varuhus. Det är Sveriges största utflyktsmål och ett härligt shoppingparadis för alla som gillar att handla fyndsmart!

Vi åker torsdag kväll från hemorten och når Ullared fredag morgon ca 08:00. Vi shoppar fram till 17:00 då bussen går hemåt???????

RESEFÖRFRÅGAN

Temaresor

Trav-, teater, evenemang - Vi tar er dit ni vill!

buschaffisTemaresor för företaget, föreningen eller bara kompisgänget. Allt från travresor till bl.a Stockholm och Oslo till konferenser och idrottsskjutsar. Vi vill att din resa alltid ska hålla en mycket god kvalitet och bli ett minne för livet, därför ser vi till att våra bussar och medarbetare håller mycket hög klass.

Du kan läsa mer om våra olika resor här nedan!

roadResearrangör

Mat, boende, utflykter - Allt enligt era önskemål

Vi anordnar ett stort antal skräddarsydda paketresor inom Sverige och Norden. Välj mellan kortare endagsturer eller lite längre resor. Det enda ni behöver göra är att luta er tillbaka och njuta av resan.

Vi kan erbjuda en resa för alla! Vi skräddarsyr reseprogram efter dina önskemål. Om så önskas hjälper vi till med hela paket med transport, boende, mat och övriga kringarrangemang. Detta är mycket uppskattat av våra kunder som då bara kan luta sig tillbaka och njuta av resan, och ni får då allting samlat på en och samma bokning. Så kontakta oss oavsett om det gäller

Tips & Råd

Känner ni er osäker på vad man kan hitta på och/eller besöka på resan? Fråga oss! Vi har massor med erfarenheter av de olika resmålen och kan säkert bidra med tips och råd!
Under åren på väg har vi samlat på oss massor med värdefulla erfarenheter och byggt upp ett kontaktnät över hela landet.

Skolskjuts - Färdtjänst

Du kan känna dig säker med barnen i våra händer! Vi har det stora och underbara ansvaret att transportera skolbarn mellan hemmet och skolan. Detta uppdrag tar vi oss an med glädje och stolthet. Detta bidrar även till att vi ser till att vår busspark är i toppskick året om.

Bälteskrav & Säkerhet

Busschauffören upplyser alltid barnen om vårt krav på att man använder sina bälten. Vi satsar hårt på säkerheten och inget är viktigare än maximerad säkerhet när vi kör runt barn i trafiken. Våra bussar är även utrustade med alkolås så att ingen berusad människa någonsin skulle kunna köra dem.

Teaterresor

Teaterresor

26 August 2015
T
Travresor

Travresor

26 August 2015
T
Konferenser

Konferenser

26 August 2015
K
Föreningar & Lag

Föreningar & Lag

26 August 2015

Skräddarsy din bussresa

Vi ordnar även boende, mat och övrigt för våra resenärer om så önskas.
Ta kontakt med oss för mer information.

Telefon: 0613-500 91 Eller epost: info@zetterblads.se